fbpx
Close

Kontaveit ja Kasatkina langesid paarismängus välja

Anett Kontaveit ja Darja Kasatkina Abu Dhabis. / Foto: Zumapress/Scanpix

Abu Dhabi turniiri paarismängu 2. ringis kaotasid Anett Kontaveit ja venelanna Darja Kasatkina kaheksandana asetatud paarile Hayley Carter (USA)/Luisa Stefani (Brasiilia, 8) 3:6, 4:6.

Mõlemas setis said Kasatkina/Kontaveit algul kaotatud murde tagasi, aga kokkuvõttes murdsid vastased mõlemas setis pallingu ühe korra rohkem. Esimeses setis murdis Eesti/Venemaa paar seisul 1:3, aga kohe järgmises geimis kaotati serv uuesti. Kuigi servijate järjekord pole teada, saab kahe järjest kaotatud servigeimist siiski tuletada, et kumbki kaotas oma pallingu ühe korra.

Teises setis olid vastased ees juba kahe murdega 5:2, aga sama seis oli Kasatkina/Kontaveidil ka esimese ringi mängus. Siis nad tulid sellest välja, aga seekord jõudsid seisuni 4:5, rohkemat mitte.

Mingil põhjusel avaldati WTA tennisefoorumis reedel valeinfo, et Kasatkina/Kontaveit andsid loobumise. Täna arvati, et eksimus tekkis sellest, et tegelik loobuja oli Karolina Muchova (Tšehhi), kes võttis ennast maha nii üksik- kui ka paarismängust.

scroll to top