fbpx
Close

Federer: mul oleks siin hea meel olla ka kaotuse korral

– Roger Federer / Foto: imago_images/PaulZimmer/Scanpix

Pika pausi järel võidukalt tuurile naasnud Roger Federer paotas oma emotsioone ja mis tunne tal on peale kolmesetilist lahingut Daniel Evansiga. Huvitav fakt on ka see, et Federer on viimasel ajal just Evansiga treeninud.

405 päeva (!) võistlustelt eemal olnud Roger Federer mängis võimsalt ja loominguliselt, kuid harjumuspärasest kiirusest jäi veel veidi vajaka.

“Hea meel on tagasi olla. Mul oleks siin hea meel olla ka kaotuse korral, kuid võitmine on muidugi meeldivam. Danilt hea matš. Viimased kaks nädalat on ta olnud minu jaoks suurepärane sparringupartner. Oleme mänginud üle 20 seti. Täname kõiki, kes matšile tulid. See oli väga eriline hetk, ma olen väga õnnelik. Lõpupoole olin juba väsinud ja mõtlesin liiga palju sellele, mitte punktide võitmisele. Kuid siis otsustasin, et pean olema agressiivne. Danil oli lõpus rohkem jõudu, aga ma servisin hästi. Üldiselt tundub mulle, et mängisin väga hea matši. Lõpus ta aitas mind ka natuke, kuid oli tore lõpetada tagakäe äralöögiga mööda joont,” ütles šveitslane.

“Nüüd on kõige tähtsam see, kuidas ma end homme tunnen. Tee tagasi oli keeruline, kuid mulle meeldis. Minu vanuses pole väga lihtne tagasi väljakule tulla, aga mul on suurepärane tiim, kes mind alati toetanud. Lõpuks oli see seda väärt,” ütles Federer mängujärgses intervjuus.

Oma põlve seisundi kohta ütles šveitslane järgmist: “Kõik on korras. Ma ei võta valuvaigisteid niisama, ainult siis, kui neid tõesti vaja on. Ma arvan, et täna pole see vajalik. Elan juba üheksa kuud ilma valuvaigistiteta. Esiteks venitused, massaaž ja rahulik uni. Homme peab korralikult soojendust tegema, nii et kõik on väga lihtne.”

Seega praegu põlv Federeri ei häiri ja enne järgmist mängu ta lisaprotseduure ei vaja.

scroll to top