fbpx
Close

Šarapova paljastas, mida ta oma esimese auhinnarahaga tegi

– Nooruke Maria Šarapova peale võitu | Foto: AP/Scanpix

Venemaa endine tennisetäht Maria Šarapova teenis karjääri jooksul auhinnarahadena pisut üle 38 miljoni dollari.

Rahaedetabelis püsib venelanna naiste seas kindlalt kolmandal kohal, tagapool õdedest Williamsitest. Serenal on vastav number 93 ja Venusel 41 miljonit dollarit. Kuid ameeriklannad pole veel reketit nurka visanud.

Šarapova võitis karjääri kestel viis suure slämmi turniiri, ühe korra triumfeeris ta ka WTA-aastalõputurniiril ning sai kaela 2012. aasta Londoni olümpiamängudel hõbemedali.

Šarapova teatas professionaalsest tennisest loobumisest mullu jaanuaris, pärast Austraalia lahtiste avaringi kaotust horvaaditarile Donna Vekićile.

Tänaseks on venelanna ennast tõestanud kui vägagi edukas ettevõtja, eelkõige aastaid kasumlikult tegutsenud maiustuste brandi Sugarpova omanikuna.

Šarapova armastab kunsti ja luksusjuveele

Hiljuti Instagrami lugude osas jagas endine tennisetšempion Vogue`i ajakirja artiklit möödunud nädalal manalateele läinud überkuulsast juveelidisainerist Elsa Perettist ning kirjutas saatetekstis: „Oma esimese turniiridelt saadud auhinnatšeki eest, mille ma sularahaks vahetasin, ostsin ma Elsa Peretti juveele.“ Šarapova lisas tekstile kurva näo ning murtud südame emotikoni.

Šarapova on alati olnud huvitatud kõrgmoest ja äritegemisest, kuid viimasel ajal on ta rõhutanud ka oma kasvavat kirge kunsti ning eriti arhitektuuri vastu.

Hiljuti EssentiallySportsile antud usutluses sõnas 33-aastane venelanna, et ta on rohkelt pildistanud arhitektide duo Frank-Perry ehitisi, sest need on tema silmis erilised ning nad asetsevad tavaliselt vanamoodsate objektidega lähestikku. „Neis on midagi täiesti erilist,“ õhkas Šarapova.

Siberis, Njagani linnas sündinud Šarapova võitis oma viimase suure slämmi 2014. aastal, kui Pariisi liivaväljakutel alistas Roland Garrosi poolfinaalis kanadalanna Eugenie Bouchardi ning finaalis rumeenlanna Simona Halepi 6:4, 6:7, 6:4.

scroll to top