fbpx
Close

Endine maailma esireket: kõik on väsinud ja tahavad üksteisega kohtuda

– Boris Becker | Foto: imago-images/Nordphoto/Scanpix

Endine maailma esireket sakslane Boris Becker avaldas oma seisukohti Covid-19 situatsiooni kohta CNN-ile ja Twitteri kaudu.

Kuuekordne Suure slämmi turniiri võitja 52-aastane Boris Becker pakkus CNN-ile välja oma versiooni, mida võiksid tunda Novak Djokovic, Rafael Nadal ja Roger Federer Covid-19 pandeemia olukorras:

“Võimalik, et Federer on olukorraga mingil määral isegi rahul, sest tema rekord (20 Suure slämmi turniiri võitu – toim.) jääb esialgu löömata… Novak on tõenäoliselt kõige löödum, sest enne Covid-19 pandeemiat oli ta sel aastal löömatu (18 võitu – toim.). Nadalilt aga ootasin, et ta võidab oma 13-nda Roland Garrosi ja püüab Federeri slämmi tiitlite arvult kinni…”

Twitteris soovitas Becker võime oluliselt leevendama karantiini reegleid:

“Oleme isolatsioonis juba 40 päeva. Täna jalutasin pargis ja nägin varasemast oluliselt rohkem inimesi. Minu meelest inimesed on kannatust kaotamas. Karantiin tuleb peatada või seda vähemalt leevendada järk-järgult. Kõik on väsinud ja tahavad üksteisega kohtuda. Hoidkem end!”

Saksamaal, erinevalt paljudest teistest riikidest, on karantiini reeglid veidi leebemad. Äsja peeti Saksamaal ka esimene meeste turniir kaheksa mängijaga.

scroll to top