fbpx
Close

Kaia Kanepi loobus ise Tokyo olümpiast

– Kaia Kanepi / Foto: Zumapress.com/Scanpix

Kuigi mitteametliku viimase seisu põhjal mahtunuks Kaia Kanepi nende 56 tennisisti hulka, kes saavad üksikmängus osaleda Tokyo olümpiamängudel, teatas nüüd tennisist ise, et ei soovi Jaapanisse sõita.

Avaldame Kaia kirja Eesti Tennise Liidule: “Annan teada enda Tokyo olümpiamängudel mitte osalemisest. Olen olümpiamängudel kahel korral osalenud ning mul on neist väga head mälestused.

Tokyo olümpia COVID’i piirangud on karmid. Lisaks karantiinireeglitele on teadmata, kas publikut tribüünile lubatakse või mitte. Viimase aasta jooksul on enamik turniire toimunud karantiini tingimustes ning tühjade tribüünide ees mängimine on teistsugune emotsioon kui publikuga. Ma soovin, et olümpiamängud jäävad minu mälestusse sellistena, nagu ma neid näinud olen. Kus saan minna vaatama ja kaasa elama teistele Eesti sportlastele ning kus tribüünidel on publik.

Tokyo olümpiamängudest loobumine võimaldab mul võtta Wimbledoni järel paus, mida minu vanuses on füüsiliselt väga vaja, et saaksin valmistuda aastalõpu turniirideks.”

scroll to top