fbpx
Close

USA pallingutuus kohtub Delray Beachi turniiri veerandfinaalis Tšehhi tenniselegendi pojaga

– Sebastian Korda / Foto: imago_images/Zink/Scanpix

Delray Beachi ATP250 turniiril Floridas jõudis kaheksa parema hulka ka USA servikahur John Isner. Ameeriklane võitis turniiri teises ringis brasiillast Thiago Monteirot 6:4, 7:6 (4).

Tegemist oli omamoodi kordusmatšiga, sest aasta tagasi umbes samal ajal kohtusid mehed omavahel Austraalia lahtiste avaringis. Siis olid Isneri võidunumbrid mehele tüüpilised: 6:7, 7:6, 7:6, 7:6.

Kuigi eelmisel aastal mängis Isner vaid viis matši, siis hiiglasekasvu (208 cm) ameeriklase pallingutel polnud muutusi märgata. 35-aastane Isner lajatas 22 ässa vastase nelja vastu ning tegi seejuures vaid ühe topeltvea. ATP rankingus 84. kohal oleval Monteirol ei olnud kohtumise jooksul ainsatki murdepalli!

Delray Beachi turniiril oli üle jupi aja ka publik tribüünidel. Isner lausus, et fännide ees mängimine oli pärast pikka pausi suurepärane elamus.

„Võimas atmosfäär, usun, et ütlen kõikide mängijate nimel, et hindame pealtvaatajate kohalolu väga. Väljuhäälne kaasaelamine annab tennisistidele palju juurde.“ Ka brasiillase kohta jätkus Isneril vaid häid sõnu.

„Ta on fantastiline mängija. Monteiro mängib agressiivselt ja mul pole vasakukäeliste vastu kunagi kerge olnud, ütles maailma edetabeli 25. number. Eeldasin, et tuleb raske matš ja täpselt nii ka läks. Peab tunnistama, et mul oli ka lõpus pisut õnne, kui Moneiro tõrje võrku pidama jäi…“

Isner kohtub kaheksa parema seas USAd esindava, Tšehhi tenniselegendi Petr Korda poja Sebastian Kordaga. 20-aastane Korda võitis 2018. aastal juunioride Austraalia lahtised. Mullu õnnestus Kordal Roland Garrosi teises ringis Isnerist jagu saada.

scroll to top