fbpx
Close

Poljakovale seenioride MM-kuld, Ilvesele hõbe, Troostile ja Suurvarikule pronks

– Bart Beks ja Ilona Poljakova / Foto. erakogu

Miamis nooremate seenioride maailmameistrivõistlused on Eesti tennisistidele lõppenud edukalt. Pikima õlekõrre tõmbas Ilona Poljakova, kes teenis segapaarismängus kuldmedali. 

Vanuseklassis MD45+ jõudsid teatavasti finaali kaks meie tennisisti. Ilona Poljakova koos Bart Beksiga (Holland, 2) ja Piret Ilves koos Timur Shadieviga (Suurbritannia, 8). Finaalis domineerisid Poljakova/Beks ja tulemuseks veenev võit 6:2 6:3. Kui Poljakova/Beksile osutus turniiri raskeimaks teise ringi kohtumine, kus alistati raskustega Kerstin Peick (Saksamaa)/Jagdish Tanwer, siis Ilves/Shadievil läks nii veerand- kui poolfinaal kolmandasse setti.

– Ilona Poljakova ja Bart Beks vahetult peale finaali / Foto: Erakogu

Lisaks Poljakova ja Ilvesele võitlesid endale koha poodiumile Liina Suurvarik ja Ivar Troost, kes võitsid pronksmedali MD35+ klassis. Poolfinaalis neid alistanud Magalie Girard/Arnaud Magnin (Prantsusmaa) jäid turniiril teiseks. Kulla võitnud Manon Kruse/Marc Leimbach (Saksamaa) olid siin klass omaette.

MD40+ klassis tulid maailmameistriteks Stefanie Kolar (Saksamaa)/Marcus Hilpert (Holland), kellele veerandfinaalis jäid alla Kurmo Annus ja jaapanlanna Ryoko Yomoda.

Lisaks segapaarismängu medalitele võitis Ilona Poljakova pronksmedali koos prantslanna Celine Regnieriga naiste paarismängus vanuseklassis 40+. Seega tulevad Eesti tennisistid Miamist tagasi nelja poodiumikohaga: kahe pronksmedali, ühe hõbe- ja ühe kuldmedaliga!

scroll to top