fbpx
Close

Eesti koondise kapten Vladimir Ivanov: vastased olid täna paremad

Eesti koondis Taškendis: vasakult Siim Troost, kapten Vladimir Ivanov, Mark Lajal, Kristjan Tamm, Markus Mölder ja Johannes Seeman. / Foto: Eesti Tennise Liit

Eesti tennisemeeskonna kohtumine Taškendis Davis Cupil lõppes 1:3 kaotusega Usbekistanile. Täna kaotasid Johannes Seeman ja Siim Troost paarismängus Khumojun Sultanovile ja Sergei Fominile 0:6, 4:6 ja Mark Lajal Sultanovile 4:6, 1:6.

Võistluse võtab kokku treener-kapten Vladimir Ivanov.

“Esimene päev lõppes kõige tõenäolisema tulemuse ehk 1:1 viigiga. Kuigi võinuksime ka 0:2 taha jääda ja natuke väiksem võimalus oli see, et ka 2:0 juhtida. Teise päeva reglement on selline, et paarismäng toimub enne üksikmänge ja see kindlasti mõjutas otsust, keda väljakule panna. Seeman ja Troost on palju koos mänginud, neil on kogemusi ja tunnevad teineteist. Mõtlesin ka teise variandi üle, et panna mängima Seeman ja Lajal. Aga otsustasin, et las paarismängijad teevad oma töö ja Mark keskendub üksikmängule. Pole eriti hea, kui palava ilmaga tuleb enne mängida paari ja siis poole tunni pärast üksikut. Vastased Fomin ja Sultanov mängisid väga hästi, ei oodanud isegi, et neil nii hästi välja tuleb. Esimeses setis ei saanud meie poisid tempoga hakkama. Teises setis läks paremaks, aga sellest ei piisanud. Marki puhul oli näha juba algusest peale, et talle mõjus veel eilne kolmetunnine mäng. Vastane näitas väga head tennist ja hoidis taset algusest lõpuni. Ütlen ausalt, et Markil oli seal raske midagi teha, ta oli isegi tubli, et proovis erinevaid variante. Sultanov oli täna lihtsalt parem.”

scroll to top