fbpx
Close

Kuldar Lääne ja Tauri Treial tegid puhta töö

– Finalistid: Tauri Treial-Kuldar Lääne ja Vladimir Issajev-Jevgeni Delissov / Foto. Hendrek Kelder

SEB Liigatennise teise liiga paarismängu 14.etapp Tere Tennisekeskuses tõi kohale 15 paari. Detsembri esimesel nädalavahetusel toimuv Masters Pärnus on lähedal, mistõttu on viimaste etappidega mängijatel võimalik oma seisu parandada.

Viisteist paari loositi viide alagruppi, mille võitjad ja kolm paremat 2. kohta pääsesid play-offi e. veerandfinaali. Kohal oli tennisiste nii Tallinnast, Saaremaalt, Jõgevalt, Haapsalust, Viljandist, Pärnust kui Harjumaalt. Kui tavapäraselt läheb suur hulk mänge otsustavasse setti, siis seekord oli dramaatilisi mänge vähem ja jõuvahekorrad selgemad.

Alagrupimängude faasis langesid konkurentsist sellised tugevad paarid nagu Urmas Pilter / Alvar Kasera, Rafig Adigazalov / Rainer Änilane ja Miko Mälberg / Mait Mengel.

Suurepärase turniiri tegid Kuldar Lääne / Tauri Treial. Enne turniiri polnud nad küll favoriidi staatuses, ent alahinnata neid ka ei saanud. Teel poolfinaali ei loovutanud nad settigi, seejärel alistati Hendrek Kelder / Andre Sõrm 6:1 4:6 10:4 ja finaalis seeniorklassi kuuluv paar Vladimir Issajev / Jevgeni Delissov 3:6 6:2 10:8. Issajev ja Delissov olid samuti väikest viisi üllatajad, sest veel 2 tundi enne turniiri algust selgus, et Issajevil haigestus püsipaariline Ilja Poljašov. Kiire tegutsemise järel õnnestus asendajana Jevgeni Delissov nõusse saada. Vanust kahe mehe peale kokku üle saja aasta! Seega finaalis olid vastamisi kahe eri põlvkonna mängijad, seekord saatis edu nooremaid…

Turniiritabel.

scroll to top