fbpx
Close

Peterburis jõudis kahest meie mängijast üks teise ringi

– Vladimir Ivanov / Foto: ETL

Meeste ITF-i turniiril (M15) Peterburis tulid täna põhiturniiril platsile kaks Eesti mängijat, Vladimir Ivanov ja Daniil Glinka.

Kvalifikatsioonist põhitabelisse murdnud Daniil Glinkal (ATP 851.) oli raske loos, sest ta läks kohe kokku esimesena asetatud britt Jan Choiskiga (ATP 352.). See oli nende esimene omavaheline kohtumine. Avasett läks kindlalt 6:1 Choiskile, teises setis pani aga 20-aastane Glinka rohkem vastu. Seisuni 4:4 hoiti oma servi, kusjuures kahes vastase servigeimis juhtis Glinka 30:0, kuid ei suutnud edu kasvatada ja murdepalle teenida. Järgnes mängu pikim geim, milles Choiskil õnnestus Glinka serv murda ja viia mäng setivõiduga 6:4 võiduka lõpuni.

Erinevalt Glinkast tuli Vladimir Ivanov (ATP 717.) oma avaringis võitjana välja. Itaallase Andres Guerrieriga (ATP 766.) kohtus Ivanov esmakordselt. Esimeses setis murti vastastikku servi, kuid Ivanov polnud kordagi kaotusseisus. Seisul 5:4 realiseeris meie mängija servimurde ja võitis seti tulemusega 6:4.

Eesti meister alustas teist setti hästi, tänu servimurdele asus ta juhtima 3:0. Seejärel loovutas hoopis Ivanov kahel korral oma pallingu ja jäi kaotusseisu 4:5. Õnneks seadis ta kohe tabloole viigi 5:5. Järgmine Ivanovi servigeim venis väga pikaks, mille käigus omas vastane koguni kolme murdepalli, ent meie tennisist päästis need, kusjuures sellesse geimi mahtus ka Ivanovi kaks topeltviga. Kasutamata võimalus viia mäng otsustavasse setti murdis Guerrieri ja Ivanov lõpetas seti ja sellega ka kogu mängu “kuiva” servimurdega – 7:5.

Ivanov oli edukam eelkõige murdepallide realiseerimisel, 6-st 4. Guerrieril oli see näitaja vastavalt 9-st 3.

scroll to top