fbpx
Close

Elena Malõgina jõudis Tuneesias poolfinaali!

– Elena Malõgina / Foto: ETL

Elena Malõgina (4) jätkab võidukursil Monastiri (Tuneesia) 15 000 dollari auhinnafondiga ITF-i turniiril, kus ta on jõudnud juba poolfinaali.

Tänases veerandfinaalis alistas Malõgina Yasmine Mansouri (Prantsusmaa) 6:7, 6:1, 6:4. Esimene sett kulges üles-alla. Malõgina juhtis kahe murdega 4:1, aga jäi siis taha 4:5 ja edu väljas. Eesti mängija päästis settpalli ja läks omakorda ette 6:5, aga ei suutnud hoida pallingut. Tie-break’i võitis Mansouri ootamatult ühepoolselt 7:1.

Teise set võitis Malõgina kindlalt ja asus kolmandas murdega juhtima 3:2. Kahjuks pole andmeid, kuidas mäng edasi kulges, aga selle ühe murde võrra Malõgina peale jäigi.

Poolfinaalis kohtub Malõgina (WTA 569.) sel turniiril esimest korda endast edetabelis eespool asuva mängijaga, kelleks on Yvonne Cavalle-Reimers (Hispaania, WTA 523.). 28-aastane Cavalle-Reimers on võitnud viis ITF-i turniiri, aga neist neli 2015. aastal või varem. Tema karjääri kõrgeim edetabelikoht on 334. (aastast 2015). Võiks veel lisada, et septembrikuus Melilla turniiril võitis Cavalle-Reimers veerandfinaalis Maria Lota Kauli 6:2, 6:3, kuid finaalis kaotas.

scroll to top