fbpx
Close

Malõgina võitis Tuneesias, Ivanov kaotas Tsitsipasele

– Elena Malõgina / Foto: ETL

Kolm Eesti tennisisti osaleb sel nädalal Monastiris (Tuneesia) ITF-i 15 000 dollari auhinnafondiga turniiril, neist alustasid täna üksikmängus Elena Malõgina (4) ja Vladimir Ivanov.

Malõgina alustas 6:2, 6:7, 6:4 võiduga WTA 1139. reketi Katarina Kuzmova (Slovakkia) üle. Teises setis Eesti mängijal siiski võiduvõimalusi polnud, ta oli pidevalt murdega taga ja siis viigistas – seda ka seisul 5:6. Tie-break kuulus aga Kuzmovale suhteliselt kindlalt 7:4. Kuid otsustava seti esimeses geimis murdis Malõgina vastase servi ja see edu jäigi püsima. Kuzmova ei kasutanud võimalust Malõgina servil seisul 4:3, 0:40.

Ivanov kaotas aga kreeklasele Tsitsipasele ning seda muidugi mitte Stefanosele, kes homme mängib Prantsusmaa lahtiste veerandfinaalis, vaid tema 20-aastasele vennale Petros Tsitsipasele (ATP 1134.) 6:7, 2:6. Ivanov tuli esimeses setis välja 2:5 kaotusseisust, aga tie-break’is kandus paremus kindlalt Tsitsipase poolele 7:1.

Veel mängib Monastiris Kristjan Tamm, kes alustab üksikmängus homme.

Paarismängus pidid kahjuks kõik Eesti mängijad vastu võtma kaotuse. Malõgina ja Olivia Grami (Taani) kaotasid neljandana asetatud Maria Lourdes Carlele (Argentiina) ja Yasmine Mansourile (Prantsusmaa) 5:7, 5:7, Ivanov ja Alibek Katšmazov Prantsusmaa paarile Cesar Bourgois/Mathieu Scaglia 6:3, 3:6, 10:12 ja koos Tsitsipasega mänginud Tamm Facundo Juarezile (Argentiina) ja Gabriel Roveri Sydneyle (Brasiilia) 4:6, 3:6.

scroll to top