fbpx
Close

Anett Kontaveit kohtub Adelaide’i turniiri avaringis Venemaa esireketiga

Anett Kontaveit Brisbane’is. / Foto: EPA/Scanpix

Anett Kontaveit loositi Adelaide’i turniiri avaringis kokku Anastassia Pavljutšenkovaga, kes maailma edetabeli 29. kohaga on hetkel Venemaa esireket.

Tõsi, Pavljutšenkova kaotab esmaspäeval oma riigi liidrikoha Jekaterina Aleksandrovale, kes täna sai esikoha Shenzheni turniiril. Kuid vähemalt loosimise hetkel oli Pavljutšenkova, kellega koos mängis Anett Brisbane’is paari, veel Venemaa esireket. Loosi juures on aga halb see, et Kontaveidi ja Pavljutšenkova mängu võitja läheb teises ringis kokku maailma esireketi Ashleigh Bartyga (Austraalia), kes küll Brisbane’is kaotas ameeriklannale Jennifer Bradyle. Vaata esmaspäeval algava Adelaide’i turniiri tabelit siit.

Pavljutšenkova on seni osutunud Anettile suhteliselt mugavaks vastaseks, sest Eesti esireket juhib tema vastu 3:1. Viimati mängisid nad eelmise aasta kevadel Stuttgardis ja siis Kontaveit võitis päris kindlalt 6:3, 6:2. Tõsi, Stuttgardis mängiti liivaväljakul, mis ei ole venelannale nii sobiv kate. Kõvakattel on Kontaveidi ja Pavljutšenkova seis 1:1.

Pikemalt kirjutame Venemaa esireketist, kes noorteklassis oli üliedukas, kohtumise eelloos.

scroll to top