fbpx
Close

Koskel ja Nuudi said Hollandis ülidramaatilise võidu

Foto mulluste Eesti meistrivõistluste finaalist, kus Maileen Nuudi (näoga) alistas Anet Angelika Koskeli. Täna olid nad ühel pool võrku. / Foto: Igor Pissarev

Kuigi Anet Angelika Koskel ja Maileen Nuudi jätsid Alkmaari W15 turniiri paarismängus kasutamata kolm matšpalli, oli otsustav tie-break neile õnnelik ja Eesti paar alistas kolmandana asetatud Saksamaa duo Nicole Rivkin/Emily Welker 6:4, 5:7, 10:8.

Esimese seti otsustas vaid üks murre Koskel/Nuudi kasuks, aga kuna mängiti liivaväljakul, polnud üllatus, et teises setis hakkas neid murdeid rohkem tulema. Kaua olid murdega ees Koskel/Nuudi, kelle viimane edu oli 5:3. Sellelt seisult said vastased oma servi nulliga kätte ja järgmises geimis tundus, et eestlannad teevad sama, aga seisu 5:4, 40:15 ei suutnud nad mängu lõpetada ja pärast kaotasid veel ühe servigeimi.

Otsustav tie-break käis üles alla. Eestlannad läksid 0:2 pealt ette 5:2, aga jäid siis taha 6:8. Ent kui tundus, et nüüd vaimselt kõik nende jaoks raske, võtsid Koskel ja Nuudi ennast kokku ja viimase nelja punkti toel võitsid mängu ning jätkavad veerandfinaalis.

Sama turniiri üksikmängus oli Koskel kvalifikatsioonis tubli, kui alistas edasipääsu otsustanud mängus valikturniiril kolmandana asetatud Madelief Hagemani (Holland, WTA 919.) 7:6, 1:6, 10:5. Kuid põhiturniiri loosiga polnud Koskelil õnne. Ta kohtus avaringis esimesena asetatud Merel Hoedtiga (Holland, WTA 520.) ja kaotas 1:6, 2:6.

Nuudi on põhiturniiril asetatud neljandana ja peab avaringi kohtumise homme Tilwith Di Girolami (Belgia, WTA 871.) vastu. Muide, Nuudi on Alkmaari turniiri korra võitnud, see õnnestus eestlannal 2022. aastal.

scroll to top