fbpx
Close

Kristjan Tamm ei saanud avaringist edasi

Sharm El Sheikhi mererand. / Foto: Pixabay

Kolme võiduga kvalifikatsioonist põhiturniirile murdnud Kristjan Tamm (ATP 1139.) ei saanud Sharm el Sheikhi ITF-i M15 turniiril avaringist edasi, ehkki tema vastane oli mees, kes kvalifikatsioonist algselt läbi ei läinud.

Tamm pidi kohtuma avaringis Sergei Fominiga (Usbekistan), kes aga loobus ja tema asemel pääses õnneliku kaotajana (lucky loser) põhiturniirile Karlo Cubelic (Saksamaa, ATP 1404.), kes oli kvalifikatsioonis just Fominile kaotanud.

Esimeses setis murdis Cubelic kohe teises geimis Tamme palllingu ja hoidis edu lõpuni – 6:3. Teine sett otsustati viimastes geimides, kus Tamm näitas külma verd. Ta jäi seisul 4:4 taha 30:40, kuid päästis murdepalli ning järgmises geimis võitis vastase 40:15 eduseisult neli punkti järjest ja seti 6:4. Paraku jäi see Tamme ainsaks servimurdeks. Otsustavas setis oli eestlane veel ees 1:0, 30:0, aga Cubelic päästis servigeimi ja pärast seda võitis Tamm veel ainult ühe geimi. Cubelici võidunumbrid olid 6:3, 4:6, 6:2. Tamm võitis ässad 4:1, aga lõi esimest pallingut sisse veidi vähem (vastavalt 54 ja 575) ning võitis ka esimeselt servilt vähem punkte (66 ja 79%).

scroll to top