fbpx
Close

Emma Raducanu lõpetas koostöö treeneriga

– Emma Raducanu / Foto: PA/Scanpix

Äsja US Openi võitmisega tõelise üllatuse serveerinud Emma Raducanu teatas, et lõpetab koostöö oma treeneri Andrew Richardsoniga.

Tänu võidule maailma edetabelis teisest sajast 22. kohale tõusnud Emma Raducanu teed treener Andrew Rihardsoniga on lahku läinud. Briti tennisist selgitas, et vajab WTA tuuril edaspidi suuremate kogemustega treenerit: “Sellist vestlust kellegagi pidada on väga raske, kuid ma arvan, et see on täpselt see, mida praegu vajan.”

“Mulle tundub, et nüüd vajan lihtsalt inimest, kes on midagi sarnast läbi teinud ja suudab mind sellel teel suunata, sest minu jaoks on selline olukord alles uudne,” lisas Raducanu.

Mõneti tundub selline asjade käik üllatavana, sest just Richardsoni juhendamisel võitis 18-aastane Raducanu US Openi tiitli. Olgu lisatud, et 47-aastane Richardson, kes mängis omal ajal peamiselt ATP Challengeridel, oli 1997. aastal maailma 133. reket ja ühe Challengeri turniirivõidu juures jõudis sama aasta Wimbledoni üksikmängus koguni kolmandasse ringi. See oli ka ainus kord, kui ta suure slämmi turniiril põhitabelisse jõudis. Paarismängus tegi ta põhitabelis kaasa kuuel korral.

scroll to top