fbpx
Close

Simona Alter jõudis Mallorcal veerandfinaali

– Simona Alter / Foto: Erakogu

Kolm Eesti tüdrukut mängib praegu kahel turniiril Mallorca saarel, mis peetakse lähestikku, kuid siiski erinevates tennisekeskustes.

U12 vanuseklassi turniiril Santa Ponsa tenniseklubis on Simona Alter jõudnud kahe võiduga veerandfinaali. Kuna 12-aastastel edetabelit veel pole, siis on raske eeldada, kes on seal tugevamad, kes nõrgemad vastased, ent igatahes on Alter alistanud suurte tennisemaade mängijad: kõigepealt Margaux Campioni (Prantsusmaa) 6:2, 6:1 ja siis Anna Perelmani (Venemaa) 7:6, 6:0. Paarismängus langes aga Alter koos Eva Krjutškovaga (Venemaa) välja.

U14 klassi 2. kategooria turniiril, mis peetakse Palmanovas Guillermo Vilase Tenniseakadeemia väljakutel, on Brit Martin esimesena asetatud. Avaringis ei olnud Martinil probleeme Andra Maria Simioni (Rumeenia) võitmisega 6:3, 6:0. Martin on praegu U14 Euroopa edetabelis 57. kohal, ent kuna tema ees on vaid 11 2006. aastal sündinud tüdrukut, siis tõuseb eestlanna jaanuaris esikümne lähistele.

Grete Gull pidi aga avaringis vastu võtma 6:7, 1:6 kaotuse Alice Ferlitolt (Hispaania). Paarismängus on aga Gull/Martin (4. asetus) jõudnud teise ringi, mis tähendab veerandfinaali, kusjuures esimeses mängus nad ei loovutanud geimigi Victoria Luna Borgile (Taani) ja Petra Horvathile (Ungari).

scroll to top