fbpx
Close

Siim Troost: emotsioonide väljapoole toomine oli alguses natuke harjumatu

– Siim Troost / Foto: Toomas Kuum

USA-sse õppima asunud Siim Troostil kohanemisega suuri probleeme polnud. Samas on sealne ühiskond mõneti teistsugune ja see koorus välja ka Siimu ütlustest Tennisneti taskuhäälingu saates “Kiire lõppmäng”:

“Esimestel kuudel oli mul natuke kohanemisraskusi. Mitte isegi väga keelega. Minu tiimikaaslased olid väga toetavad ja ei olnud sellist asja, et on piinlik, midagi öeldes. Üks asi siiski oli… Ma olen selline tagasihoidlik, eriti väljakul. Aga seal vastupidiselt näidatakse emotsioone väljapoole. Saadi aru, et ma olen vaiksema natuuriga. Kohe alguses prooviti mind toetada ja anti mõista, et pean rohkem pingutama avamaks ennast. Kui mulle öeldi seda, siis alguses üritasin end kaitsta põhjendusega, et olen sellise iseloomuga. Samas treenerid said asjast väga hästi aru ja ei hakanud üleliia peale pressima. Tasapisi muutusin ise palju avatumaks… Meeskonnas olemine ja selline emotsioonide väljapoole toomine oli alguses natuke harjumatu.”

Siim Troostiga vestlust saate täispikkuses kuulata taskuhäälingu saates “Kiire lõppmäng” SIIN.

scroll to top