fbpx
Close

Kaia Kanepi loovutas maailma 500. reketile vaid ühe geimi

Kaia Kanepi Tallinn Openil. / Foto: Mauri Levandi

Kaia Kanepi alustas Wiesbadenis ITF-i W100 turniiri 6:0, 6:1 võiduga maailma 500. reketi Joelle Lilly Sophie Steuri (Saksamaa) üle. Mäng kestis vaid 50 minutit.

Sellist tulemust võiks pidada täiesti loogiliseks, kui ei oleks olnud Kaia tänavust mõõna, mille jooksul sai ta kaotusi maailma teise ja kolmanda saja mängijailt. Nii tekkis kahtlus, et mis täna juhtub, aga ei juhtunud midagi – Kaia võttis oma esisaja mängijale vääriliselt.

Kaia võitis kümme geimi järjest, aga ootamatult kaotas seisul 6:0, 4:0, 30:0 viis punkti järjest. Kuid seejärel loksus kõik uuesti paika ja hiljem kaotas Kaia vaid ühe punkti.

Veel pole teada, kas Kanepi kohtub teises ringis Dalila Jakupovici (Sloveenia, WTA 211.) või Sabine Lisickiga (Saksamaa, 281.). Lisicki on küll edetabelis tagapool, aga on olnud 2013. aasta Wimbledoni finalist ja maailma 12. reket. Lisaks mängib ta kodus ja peaks seetõttu olema kerge favoriit. Teatame tulemuse, kui see kohtumine on läbi.

Teatame siinkohal ka teise täna ITF-i põhiturniiril mänginud eestlanna tulemuse: Carol Plakk’il ei õnnestunud Alaminos-Larnaca W25 turniiril maailma 255. reketi Natalia Szabanini (Ungari) vastu võita ühtki geimi. Plakk teenis pisut vähem punkte kui Steur Kanepi vastu – vastavalt 17 ja 21.

Elena Malõgina on Nottinghami W25 turniiril asetatud viiendana, aga täna ta väljakule ei tule. Malõgina esimene vastane ja ühtlasi paarismängupartner on Jia-Jing Lu (Hiina).

scroll to top