fbpx
Close

Katie Swan võitis Paf Openi üksikmängus

– Paf Openi võitja Katie Swan / Foto: Igor Pissarev/ETL

Haabneemes Karulaugu Forus Tennisekeskuses sai täna läbi naiste ITF-i turniir Paf Open (W25). Kavas oli üksikmängu finaal, kus vastamisi olid 22-aastane Katie Swan (Suurbritannia, WTA 286.) ja 21-aastane Ekaterina Shalimova (Venemaa, WTA 519.).

Sel aastal ei jõudnud finaali ükski asetatud mängija, Ekaterina Shalimova pidi aga ka kvalifikatsiooni sõela läbima. Tema vastane britt Katie Swan tõenäoliselt ei uskunud turniiri alustades, et nii kaugele jõuab, sest teises ringis läks ta kokku Kaia Kanepiga (WTA 60.). Paraku pidi Kanepi vigastuse tõttu mängu pooleli jätma ja see tegi Swani ülesande lihtsamaks. Swan ja Shalimova kohtusid omavahel esmakordselt.

Finaali avasetis läks Swan kiirelt juhtima 5:1, murdes Shalimova servi kahel korral. Huvitaval kombel ei teeninud britt suurelt eduseisult ühtegi settpalli ning seis viigistus. Hoopis Shalimova võinuks avaseti võita, omades kaheteistkümnendas geimis kahte settpalli. Üles-alla kulgenud avaseti saatuse otsustas kiire lõppmäng. Seal kordus seti esimese poole pilt, Swan kontrollis sündmusi ja võitis kiire lõppmängu 7:3.

Teises setis hoiti kindlalt oma pallingut kuni 4:3-ni Katie Swani kasuks. Siis tegi hädavajaliku servimurde Swan ning sellest piisas seti võitmiseks tulemusega 6:3. Tegemist oli Swanile juba üheksanda ITF-i tiitliga. Shalimova jäi pidama kahe turniirivõidu juurde.

Turniiritabeli leiad siit.

scroll to top