fbpx
Close

Rahu naiskond suurendas edu nelja punktini

– Danielle Collins | Foto: AFP/Scanpix

Rahu naiskond, kelle kapten on Bethanie Mattek-Sands, suurendas Charlestonis Credit One Bank Invitational nimelisel võistkondlikul turniiril 14:10ni.

Reedel (Eesti aja järgi küll enamik kohtumisi ööl vastu laupäeva) peetud viiest kohtumisest võitis Rahu naiskond kolm ning sealjuures teenis Headuse tiim ühe oma kahest võidust vastase matšpallilt. Amanda Anisimova (USA, WTA 28.) oli selge favoriit Caroline Dolehide (USA, 134.) vastu, kuid edetabeli põhjal Headuse tiimi kolmas reket sai mängu käima alles seisult 5:7, 3:5, 30:40. Pärast vastase matšpalli võitis Anisimova viimasest 28st punktist 25 ja see tähendas tulemust 5:7, 7:5, 10:2.

Veel tõi Headuse naiskonnale oodatud võidu Sloane Stephens (USA) Eugenie Bouchardi (Kanada) üle 6:3, 7:6, kuid teises setis oli kanadalannal kasutada kolm settpalli seisul 5:2.

Headuse tiimi lootusi pole seni õigustanud üks nende staaridest, endine maailma esireket ja kahekordne Australian Openi võitja Viktoria Azarenka (Valgevene), kes on kaotusekibedust tundnud kõigis kolmes mängus (neist üks paarismäng). Reedel jäi Azarenka alla Danielle Collinsile (USA) 1:6, 5:7. Koroonaviiruse pausi ajal suhteliselt vähe harjutanud Azarenka ei saanud hakkama tõrjega – Collinsi seitsmes esimeses servigeimis teenis ta kokku vaid viis punkti.

Veel tõid eile Rahu naiskonnale võidu eest kaks punkti Ajla Tomljanovic (Austraalia) ja paar Jennifer Brady/Emma Navarro (USA).

Laupäeval/pühapäeval on kavas kaheksa mängu, neist viis paarismängud. Iga võit annab nüüd kolm punkti, mis tähendab, et Headuse naiskond peaks üldvõiduks alistama vastased viies kohtumises, aga Rahu tiimile piisab seisust 4:4, mis punktide põhjal oleks 12:12.

scroll to top