fbpx
Close

Kaia Kanepi rassis võidu nimel poolteist tundi

Kaia Kanepi. / Foto: AFP/Scanpix

Üks minut vähem kui poolteist tundi kestis Kaia Kanepi mäng Milovice (Tšehhi) 15 000 dollari auhinnafondiga ITF-i turniiri 2. ringis, kus ta alistas Miriam Kolodziejova (Tšehhi) 6:2, 7:5.

Kohtumine võinuks lõppeda märksa kiiremini, aga Kanepil jäi teises setis kasutamata matšpall nii seisul 5:1 kui ka 5:2. Vastane viigistas, aga viimases kahes geimis suutis Kaia taas domineerida ja lõpetas matši enda tasemele kohaselt kahe ässaga. Esimene sett läks teistpidi, seal oli Kanepi algul hädas ning vastasel oli seisul 2:0 ka geimpall, aga kui Kaia selle geimi murdis, läks ta kindlalt oma teed.

Kanepi servis täna paremini kui esimese ringi mängus, lüües 6 ässa ja esimest servi sisse 66%. Kui eile tegi ta 7, siis täna ainult 3 topeltviga. Võib-olla ainult esimeselt servilt võidetud punktide arv (66%) ei olnud Kanepi taset arvestades kuigi hea.

Selleks, et kindlustada maailma edetabelis järgmiseks nädalaks vähemalt 102. koht, on Kanepil vaja üks kohtumine veel võita. Veerandfinaalis mängib ta Caijsa Wilda Hennemanniga (Rootsi), kes eestlanna kahe esimese vastasega sarnaselt ei asu WTA edetabelis kõrgel (917.), aga ta on alles 18-aastane ja pääses otse põhitabelisse tänu heale kohale (43.) maailma juunioride edetabelis. Seega on kindlasti tegemist parema mängijaga, kui 917. edetabelikoht näitab.

scroll to top