fbpx
Close

Malõgina ja Mölder pääsesid põhiturniirile, kahel mehel veel võimalus

Markus Mölder. / Foto: Igor Pissarev

Eesti tennisistid mängivad sel nädalal paljudel turniiridel. Osa mängijaid on otse põhitabelis, aga täna lisandusid Elena Malõgina ja Markus Mölder, kes läbisid kvalifikatsiooni.

Otse põhitabelis on Eesti esireket Mark Lajal, kes osaleb Sioux Fallsi (USA) Challenger 75 turniiril. Tema avaringi vastane on maailma 171. reket Liam Draxl (Kanada). Mäng peetakse arvatavasti teisipäeval.

Naiste esireket Malõgina mängib teist nädalat järjest Suurbritannias, kus peetakse tugevamaid ITF-i turniire, sel nädalal W75 Glasgow’s. Malõgina jäi esimesena põhiturniirilt välja, mis tähendas esimest asetust ja ainult üht mängu kvalifikatsioonis. Malõgina alistas Lois Newberry (Suurbritannia) 6:4, 6:4 ja sellest piisas.

Markus Mölder pidi Monastiris M15 turniiri kvalifikatsioonis, kus ta oli asetatud neljandana, alistama kaks vastast ja tuli sellega toime. Mölder võitis Jos Roe Flannelly (Iirimaa) 6:3, 6:3 ja Vito Dell’elba (Itaalia) 6:1, 6:3.

M25 turniiril Sharm el Sheikhis pääses Oliver Ojakäär otse põhitabelisse, aga Kristjan Tamm alustas kvalifikatsiooni esimese asetusega ja võitis Givoanni Agostinetto (Itaalia) 7:5, 6:2. Üks vastane on vaja veel alistada homme, et pääseda põhiturniirile.

Johannes Seeman osaleb Sarreguemines’i (Prantsusmaa) M25 turniiril seekord ka üksikmängus, sest viimasel ajal on ta võistelnud ainult paarismängus. Seeman on kvalifikatsioonis alistanud Sydney Alexanderi (Prantsusmaa) 6:2, 6:2 ja Nicolas Parizzia (Šveits) 7:6, 6:3, aga otsustav mäng edasipääsuks toimub homme.

Turniirid on lõppenud Grete Gullil ja Elizabeth Jürnal. Gull kaotas Heraklioni W35 turniiri kvalifikatsiooni avaringis, kuid Jürna esimeses mängus võitis Amalia Suciu (Portugal) 7:5, 6:1, aga siis tuli vastu valikturniiril esimesena asetatud Sofia Šapatava (Gruusia, WTA 568.), kellelt Jürna ei saanud geimigi.

scroll to top