fbpx
Close

Liisa Varul jõudis Mehhikos finaali!

Liisa Varul. / Foto: Indrek Arula

Liisa Varul jõudis Huamantla (Mehhiko) W15 turniiril paarismängu finaali, kui ta koos Malaika Rapoluga (USA) poolfinaalis alistas Mehhiko paari Ana Karen Guadiana Campos/Paulina Montiel 6:3, 6:2.

Varuli jaoks pole see esimene kord jõuda ITF-i turniiri paarismängu finaali. Erinevate partneritega on ta lausa viis korda mänginud finaalis, aga seni alati kaotanud. Viimati oli Varul finaalis tänavu juulis Monastiri turniiril koos rumeenlanna Alexandra Iordachega. Leedulanna Patricija Paukštyte on aga ainus paariline, kellega Varul kaks korda finaali jõudnud.

Ülekaal oli tänases mängus selge, eriti algul, kui Rapolu/Varul pääsesid ette 5:0, aga siis kaotasid ainsal korral oma servigeimi. Teises setis olid nad oma pallingul kindlad, kaotades nelja servigeimiga vaid neli punkti, aga kaks murret õnnestus taas teha.

Tuleb siiski mainida, et möödunud öösel olid neljandana asetatud Rapolu/Varuli vastas üllatajad, aga finaalis tuleb kohtuda kolmandana asetatud Mehhiko paariga Claudia Sofia Martinez Solis/Maria Fernanda Navarro. Varuli paariline Rapolu on Navarroga vastamisi ka üksikmängu poolfinaalis.

scroll to top