fbpx
Close

Daniil Glinka langes Inglismaal välja

Daniil Glinka. / Foto: Igor Pissarev

Daniil Glinka oli Edgbastoni M25 turniiril asetatud kolmandana, aga ei saanud kahjuks avaringist edasi, kui kaotas Luke Simkissile (Suurbritannia, ATP 1184.) 6:7, 3:6.

Esimeses setis murdeid ei olnud, kummalgi oli vaid ühes geimis murdepallid. Tie-break’is said otsustavaks briti kaks punkti tõrjel, mis viisid ta ette 5:2, lõppseis oli 7:3. Teise seti algul Simkiss murdis Glinka servi, aga Eesti mängija sai selle kohe tagasi. Kuid seisult 3:2 Glinka enam ühtki geimi ei võtnud. Glinka lõi 9 ässa ja tema esimese servi näitajad olid üsna head, kuid teiselt pallingult teenis ta ainult 40%, ent vastane 64% punktidest.

Eesti meestennisistidest mängib sel nädalal ITF-i turniiri veel Oliver Ojakäär ja seda samuti M25 tasemel Sharm el Sheikhis. Täna alustas Ojakäär turniiri paarismänguga, kus tema partner oli noorteklassist tuttav Tomasz Berkieta (Poola). Kuid Berkieta/Ojakäär kaotasid 4:6, 4:6 kolmandana asetatud Aasia paarile Maximus Jones (Tai)/Parikshit Somani (India). Üksikmängus on Ojakäärul võimalik saada revanš, sest tema esimese ringi vastane on Jones (ATP 776.). See kohtumine toimub homme.

scroll to top