fbpx
Close

Mölder jõudis teise ringi, Tamm ja Ojakäär kaotasid

Markus Mölder jõudis teise ringi. / Foto: Igor Pissarev

Kolmest Eesti meestennisistist, kes sel nädalal ITF-i turniiride üksikmängus osalesid, pääses teise ringi ainult Markus Mölder.

Mölderi ülekaal Grodzisk Mazowiecki (Poola) M15 turniiril sakslase Maximilian Özceliki vastu oli selge, eestlane võitis kohtumise 6:1, 6:2. Teises setis pärast Mölderi 4:0 edu tekkis korraks variant, et Özcelik võib mängu tagasi tulla, kui ta oma servi võitis ja Mölder pallingul 0:40 taha jäi. Aga siis võitis Eesti tennisist viis punkti järjest ja ainus raske seis oli päästetud.

Mölder võinuks teises ringis kokku minna Kristjan Tammega, kui ta avaringi kohtumise võitnuks, kuid paraku jäi Tamm alla teisena asetatud Michael Agwile (Iirimaa, ATP 487.) 3:6, 3:6. Tamm kaotas kohe esimeses geimis oma servi ega suutnud järgmises geimis 40:0 seisult murret tagasi teha. Pärast seda Tammel enam ühtki murdepalli polnud ja tuli tunnistada vastase paremust. Agwi läheb nüüd kokku Mölderiga, eks homme näeme, kas teisel eestlasel õnnestub TOP500 mängijat alistada.

Oliver Ojakäär alustas M15 turniiri Sharm el Sheikhis, kuid pidi pärast avaringi kohvrid pakkima, kui kaotas seitsmendana asetatud Peter Bertranile (Dominikaani) 6:7, 1:6. Esimeses setis murdis Bertran Ojakääru servi kolmandas geimis, aga kaheksandas sai eestlane murde tagasi. Tie-break’is suutis Ojakäär 0:3 seisult viigistada 3:3, aga vastase teine minimurre seisuks 5:3 oli otsustav. Bertran võitis tie-brak’i 7:4 ja juhtis teises kiiresti 5:0, sest Ojakäär sai neis geimides vaid neli punkti. Seejärel ta oma servigeimi võitis, aga mängu päästmiseks lootusi polnud.

scroll to top