fbpx
Close

Sharm el Sheikhis pääsesid kõik eestlannad paarismängu veerandfinaali

Andrea Roots. / Foto: Igor Pissarev

Sharm el Sheikhi ITF-i W15 turniiril said veerandfinaali nii eestlannade paar Laura Rahnel/Anna Maria Tottrup kui ka Andrea Roots koos koos Diana Jakovlevaga (Usbekistan). Nüüd kohtuvad need paarid omavahel.

Sealjuures kohtusid Rahnel/Tottrup kolmandana asetatud Yasmin Ezzati (Egiptus) ja Arlinda Rushitiga (Kosovo), keda võideti 6:4, 6:3. Esimeses setis murdsid vastased tagasi seisuks 4:4, aga järgmise geimi võitsid eestlannad tõrjel ja sellega seti. Teises setis juhtus sama, kui vastased viigistasid vastumurdega 3:3, aga nüüd lõpetasid Rahnel/Tottrup koguni kahe murdega.

Jakovleva/Roots võitsid veelgi kindlamalt 6:2, 6:2 Sofia Martjanova ja Milana Tšulõgina, kes mängivad neutraalsena. Võitjate serv oli sedavõrd kindel, et vastastel polnud ühtki murdepalli.

Omavaheline mäng tähendab, et poolfinaali saab üks või kaks Eesti tennisisti.

Kahjuks ei pääsenud napilt veerandfinaali Grete Gull, kes Heraklionis (W15) koos Stella Remanderiga (Soome) kaotasid Rumeenia paarile Simona Ogescu/Ioana Teodora Sava 4:6, 6:3, 7:10. Tie-break’is tuli Eesti-Soome paar 1:4 pealt järele 4:4, aga pärast seda juhtisid kogu aeg vastased. Üksikmängus ei pääsenud Gull kvalifikatsioonist edasi.

scroll to top