fbpx
Close

Markus Mölder jõudis Poolas põhiturniirile ja võib teises ringis kohtuda Kristjan Tammega

Markus Mölder. / Foto: Igor Pissarev

Markus Mölder läbis Grodzisk Mazowiecki (Poola) M15 turniiril edukalt kvalifikatsiooni, samal võistlusel sai otse põhiturniirile Kristjan Tamm. Võimalik on ka nende omavaheline mäng neljapäeval.

Mölder oli kvalifikatsioonis asetatud viiendana ja jäi avaringis vabaks. Teises ringis alistas Eesti meistrivõistluste kahekordne finalist Christian Djonovi (Saksamaa) 6:3, 6:0 ja täna otsustavas ringis Marc Majdandzici (Saksamaa) 6:4, 6:3.

Põhiturniiri avaringis kohtub Mölder veel ühe kvalifikatsioonis mänginud Saksamaa tennisisti Maximilian Özcelikiga, Tamme vastane on aga teisena asetatud Michael Agwi (Iirimaa, ATP 487.). Kui Mölder ja Tamm mõlemad võidavad, kohtuvadki nad teises ringis omavahel.

Täna õhtul toimus Tamme ja Agwi vahelise matši peaproov, sest paarismängu avaringis olid Mölder ja Tamm vastamisi Agwi ja Felix Mischkeriga (Suurbritannia). Eesti paar kaotas mängu 6:7, 4:6. Kahju on esimesest setist, kus Mölder/Tamm läksid kaks korda murdega ette ja servisid seti võiduks nii seisul 5:4 kui ka 6:5, aga kaotasid mõlemal juhul pallingugeimi. Tie-break’i otsustas vastaste üks minimurre seisuks 2:1. Nad said ka teise seisul 6:4, kuid tol hetkel oli veel Agwi/Mischkeril niikuinii oma serv varuks. Teist setti juhtisid vastased kahe murdega, eestlased said ühe tagasi seisuks 3:5, aga sellega setti ei päästnud.

Paarismängus langes välja ka Johannes Seeman, kes Sintra (Portugal) M25 turniiri avaringis kaotas koos Sergei Fominiga (Usbekistan) Diogo Marquesile (Portugal) ja Alejandro Turriziani Alvarezile (Hispaania) 3:6, 4:6. Fomin ja Seeman mängisid septembri keskel teineteise vastu Davis Cupi matšil Taškendis ja tookord usbekid võitsid paarismängu üsna kindlalt.

scroll to top