fbpx
Close

Eestlannad võitsid Adažis paarismängu, Brit Martin andis üksikmängu finaalis loobumise

– Brit Martin. / Foto: Erakogu

Eesti neiud mängisid väga hästi Adažis juunioride ITF-i 4. kategooria turniiril, kus Brit Martin ja Andra Roots (2) võitisid paarismängu ning üksikmängus jõudis Martin finaali ja Roots poolfinaali.

Kahju on tänasest üksikmängu finaalist, kus Martinil oli teises setis kaks matšpalli, aga lõpuks pidi ta seljavigastuse tõttu loobuma seisul 7:6, 6:7, 1:3. “Brit mängis üle pika aja hästi, aga paraku hakkas seljavalu tunda andma,” kommenteeris tema treener Martin Karis.

Enne oli Martin poolfinaalis alistanud esimesena asetatud Laima Vladsoni (Leedu) 6:4, 7:5. Finaalis kaotas ta Sara Borkopile (Taani, 4), kes oli poolfinaalis võitnud Rootsi (5) 4:6, 6:4, 6:4. Roots omakorda oli veerandfinaalis välja lülitanud teisena asetatud Viktorie Hazmukova (Tšehhi) 6:4, 6:2.

Paarismängus olid Martin/Roots kolm esimest vastast kindlalt, aga finaalis Hazmukova/Vladsoni (1) vastu läks põnevaks. Eesti neiud võitsid 7:6, 3:6, 10:4.

Teistest Eesti neidudest sai Meribel Järna üksikmängu avaringis võidu, aga paarismängus kaotasid nii Järna kui ka Lisette Aljas koos oma paarilisega esimeses ringis.

Eesti noormeestest jõudsid üksikmängus teise ringi Villem Aadamsoo ja Denis Maijorov, esimeses ringis kaotasid Roomet Moosar ja Mathias Tempel. Paarismängus jõudsid Maijorov ja Robert Raag teise ringi.

scroll to top