fbpx
Close

Rannatennist saab nüüd mängida ka Ülemiste Beach House’is

– Ülemiste Beach House / Foto: Beach House

Sportimise võimalused Eestis aina laienevad. Paljuski tänu erainitsiatiivile ja inimeste suurele huvile erinevate liikumisviiside vastu. Igal juhul on nüüd rannatennise huvilistele tekkinud veel üks aastaringselt tegutsev spordibaas.

Beach House, samuti nimega Beach House Ülemiste, on Eesti suurim siserannahall, mis hõlmab endas kuute rannavõrkpalli platsi, mida saab vajadusel kasutada pallimängudeks ja muude sündmuste korraldamiseks.

Beach House asub Ülemiste City’s, mis on Tallinna Lennujaama vahetus läheduses asuvale endise Dvigateli tehase territooriumile loodud kaasaegne linnak, kus tegutseb suur hulk innovaatilisi ettevõtteid.

Ranna ala suuruseks on ~1200 m2 + lisaks 150 m2 baari ja lounge’i ala ning 150 m2 teise korruse terrassi. Oleme suurim rannaspordikeskus Eestis ning Baltikumi kõrgeima laega spordihall (15 meetrit).

Beach House on varustatud põrandaküttega, mis soojendab valget kvartsliiva ning säilitab hallis pideva 21-kraadise temperatuuri, ka kõige külmemal talvel.

Broneeringuid on tehtud juba järgmistele aladele: rannatennis, rannakäsipall, footvolley, sulgpall, istevõrkpall ja rannajalgpall. Ja lisaks üldfüüsilised sõjaväestiilis treeningud.

– Beach House / Foto: Beach House

scroll to top