fbpx
Close

Medvedev: maailm muutub selliseks, nagu see oli enne

– Daniil Medvedev | Foto: AP/Scanpix

Venemaa tipptennisist ja maailmas praegu viiendal real paiknev Daniil Medvedev avaldas arvamust briti ajakirjale GQ, kuidas koroonaviirus tennist mõjutab.

Pandeemiahooaeg kestab esialgu juulini, kuid pole välistatud, et see pikeneb veelgi. Momendil on see suur küsimärk.

Daniil Medvedev ütles muuhulgas: “Mulle tundub, et tennis on selles osas mõnest muust spordialast raskemas seisus. Paljud spordialad võivad toimida tänu riiklikele meistrivõistlustele, võib-olla isegi mingitele mandrite sisestele võistlustele. Tennises aga peab turniiridel osalemiseks kogu aeg liikuma erinevate riikide vahel ja mängijad on pärit kogu maailmast.”

“Tekib küsimus: mis saab siis, kui inimesed saavad pandeemiaga hakkama, kuid on veel mõned riigid, kus piirid on endiselt suletud? Mida teha nendega, kes turniiridel mängida ei saa, see pole ju õiglane. Kuidas ATP sellega hakkama saab, pole siiani teada. Kuid ma olen endiselt kindel, et mingil hetkel olukord normaliseerub. Maailm muutub selliseks, nagu see oli enne. Võib isegi nii öelda, et me lõpuks ei mäleta juhtunut eriti.”

Igal juhul väga optimistlik prognoos Medvedevilt ja aeg näitab, kas tal on ka õigus. Tennisneti arvates siiski ei toibu maailm veel nii pea pandeemiast tekitatud kriisist ja mälust on selliseid asju raske kustutada.

scroll to top