fbpx
Close

Jürgen Zopp kurtis Davis Cupi veebikülje intervjuus vaimset väsimust

– Jürgen Zopp / Foto: Toomas Kuum

Eesti Davis Cupi koondise kaks kogenumat mängijat Jürgen Zopp ja Vladimir Ivanov andsid lühikese intervjuu Davis Cupi vceebiküljele pärast meeskonna edu alagrupiturniiril.

Zopp ütles, et nädal koos meeskonnaga annab talle palju indu juurde, sest eelmisel aastal hakkas ta profituuril järsku tundma vaimset väsimust, kui oli suvel just üsna edukalt mänginud Roland Garrosis ja Gstaadi turniiril. “Kuigi mu hea edetabelikoht püsis veel sügiseni, olin ma mingil viisil vaimselt läbi põlenud, mistõttu võtsin pärast US Openit ennast mitmelt turniirilt maha,” rääkis Zopp. “Kirjeldaksin endaga juhtunut kui vaimset vigastust.”

Eesti esireket lisas, et ta ei teagi põhjust, miks selline psühholoogiline madalseis tekkis. “Võib-olla sellest, et oled aastaid järjest turniiridel reisinud. Mul oli kuidagi raske väljakule minna,” tunnistas Zopp. “Sellepärast olengi praegu õnnelik, et saan ühe nädala olla meeskonnaga koos. Eestis on vähe tippmängijaid, harjutame ka kodus omavahel ja kõik on siin head sõbrad. Kuid järgmisel nädalal läheme taas lahku, nemad mängivad Ukrainas, mina Rumeenias.”

Ivanov rääkis Davis Cupi veebiküljele, et treenis suvel Ameerikas paar nädalat koos Anett Kontaveidiga. “Esimest korda karjääri jooksul sain temaga koos treenida ning käisin Toronto ja Cincinnati turniiril,” teavitas Ivanov intervjueerijat. “Püüan mängida ITF-i turniire või Challenger-turniire nii palju kui võimalik, aga tänavune aasta pole olnud edukas. Teen nüüd hooaja lõpuni ja siis otsustan oma järgmise aasta plaani.”

Zoppi tuleviku suhtes oli Ivanov optimistlik. “Tema mäng on endiselt heatasemeline. Tal pole sel aastal olnud treenerit, võib-olla see on üks languse põhjus, aga ta on endiselt motiveeritud. Usun, et ta jõuab oma endisele edetabelikohale tagasi,” rääkis Ivanov Zoppist.

Lugege artiklit siit.

scroll to top