fbpx
Close

Algasid Eesti noorte tennise meistrivõistlused Kadrioru Tennisekeskuses

– Kadrioru Tennisekeskus / Foto: Kadrioru Tennisekeskus

Laupäeval algasid Kadrioru tenniseväljakutel Eesti noorte meistrivõistlused.  3.-8. augustini selguvad Maarjamaa parimad tennisemängijad U12 ja U16 vanuseklassis ning 9.-14. augustini vanuseklassis U14 ja U18.  

Kohal on erinevate vanuseklasside Eesti tennise koorekiht: Elisabeth Iila, Emma Namnieks,  Brit Martin,  Andrea Roots,  Alex-Andre Ojassalu, Marten Murrand,  Markus Mölder, Andreas Sillaste ja paljud teised tulevikutegijad.

Laupäeval alustati ükskimängudega ja U16 vanuseklassis mängiti ka esimene voor segapaarismängus. Pühapäeval olid Kadriorus väljakud vaid paarismängude ja U12 vanuseklassi lohutusturniiri päralt.

Nii U12 tüdrukute kui ka sama vanuseklassi  poiste lohutusturniiril mängiti kaks esimest ringi.  12-aastaste poeglaste  lohutuse poolfinaalis kohtuvad teisipäeval Markus Valtson – Kaspar jaaska ja Patrik Rainer Kaljula – Klim Paškov, tüdrukute lohutusturniiri  finaliste asuvad selgitama Olga Morozova – Hanka Mühlberg ning Frida Ärm – Emma-Maria Kirsimäe.  

Kui tüdrukute paarismängus pääseseid veerandfinaali mõlemas vanuseklassis kõik asetatud paarid, siis U16 poiste paarismängus langes esimeses ringis ainsa asetatud paarina välja Villem Aadamsoo/Erko Nigula (4. asetus), kes pidid kaotuse vastu võtma Hendrik Katmuk/Daniel Bhekiwe-Rabekolt 2:6 3:6.

U12 poiste paarismängus tunnistasid kohe avaringis vastaste paremust turniiritabeli 2. asetus Edwin Averjanov/Markus Valtson, kes jäid pingelise kohtumise järel alla Ken Ink/Samuel Mandelkornile  6:4, 4:6, 7:10.

U16 segapaarismängus ei mahtunud nelja parema hulka vaid üks asetatud paar, neljanda positsiooniga Markus Mölder/Andrea Roots kaotasid veerandfinaalis ülimalt tasavägises heitluses Indrek Soome/Mariela Pluutusele 3:6, 6:4, 6:10.

Tennisnet. ee hoiab lugejat sündmustega Eesti noorte MV-lt kindlasti kursis.

Turniiritabelid leiad siit.

scroll to top