fbpx
Close

Kolm soosikut ja üllataja Siim Troost meeste üksikmängu poolfinaalis

– Vladimir Ivanov. / Foto: Toomas Kuum

Eesti meistrivõistlustel said teisipäeva pärastlõunaks läbi meeste üksikmängu veerandfinaalid, millest kolmes võitis kõrgema asetusega mängija settigi kaotamata, aga üks lõppes üllatusega.

Üllataja oli Siim Troost (7), kes alistas Mattias Siimari (3) 5:7, 6:2, 6:4, 6:4. Esimeses setis läks Troost kohe kahe murdega ette 3:0, aga ei võitnud setti. Sellest võis järeldada, et nüüd sai Siimar mängu käima, aga see järeldus oli vale. Troost suutis hoida tagajoonemängus teravust ja lõi ka väga hästi servi, kokku mängu jooksul sooritas ta 13 ässa. Neljanda seti keskosas läks väga pingeliseks, kui alates seisust 3:3 toimus kolm servimurret, aga seisul 5:4 suutis Troots pallingut hoida.

Troosti intervjuud saate vaadata siit.

Esimestena lõppesid aga peaaegu korraga kaks veerandfinaali, kus Vladimir Ivanov (1) võitis Kristofer Siimari (5) 6:3, 6:3, 6:2 ja Kenneth Raisma (4) Robin Erik Partsi (6) 6:2, 6:3, 6:4. Põnev oli vaid teise kohtumise kolmas sett, kus Parts pääses ette 4:3 ja asus ka servima. Kuid tähtsal hetkel murdis Raisma järjest kaks Partsi pallingugeimi ja võitis mängu. Parts ütles pärast mängu. et kui ta võrku tuli, lõi Raisma talle väga hästi jalgadesse ning just sellega ei saanud ta hakkama.

Raisma arvamust mängu ja enda praeguse vormi kohta saate kuulda eraldi uudises koos videointervjuuga.

Teistest hiljem alanud veerandfinaalis alistas Kristjan Tamm (2) Johannes Seemani (8) 6:0, 7:5, 6:2. Tammel oli vaid üks nõrgem periood, kui ta teises setis lasi eduseisu 4:1 vastasel 5:5 viigiks mängida. Ülejäänud ajal valitses Tamm kindlalt.

Poolfinaalides lähevad vastamisi Ivanov – Troost ja Raisma – Tamm.

scroll to top