fbpx
Close

Maileen Nuudi sai kehvast algusest üle ja võitis kaugel Kariibi mere saarel

– Trinidad / Foto: Pixabay

Maileen Nuudi, kes mängib teist nädalat järjest Trinidad&Tobago linnas Tacariquas 15 000 USD auhinnafondiga ITF-i turniiri, sai kolmapäeva õhtul kaugel Kariibi merel esimese võidu üksikmängus.

Kaheksandana asetatud Nuudi loositi kokku kvalifikatsioonist põhiturniirile murdnud ameeriklanna Dylan Cline’iga, kelle üle eestlanna sai raske 2:6, 6:4, 6:4 võidu. Kui Nuudi asub ITF World Tennis Touri edetabelis 643. kohal, siis temast kaks aastat nooremal Cline’il edetabelikohta polegi.

Esimeses setis oli Nuudi pallinguga hädas, ta tegi ohtralt topeltvigu ja võitis vaid ühe oma servigeimi. Teises setis oli Nuudi kõige kindlam, sest ta murdis kohe algul vastase servi ja siis hoidis oma pallingut lõpuni. Kolmas sett oli aga närviline. Nuudi juhtis kahe murdega 3:0, aga jäi taha 3:4. Järgmises geimis algas seisult 30:30 Nuudi tõus. Ta võitis viimasest 12st punktist 10 ja sellega ka matši.

Nuudi lõi 5 ässa, aga tegi ka 6 topeltviga (vastasel 0 ja 5). Esimese servi õnnestumisprotsent oli mõlemal keskpärane – Nuudil 54 ja Cline’il 56%, kuid punkte võitis esimeselt pallingult rohkem Nuudi – vastavalt 61 ja 56%. Teiselt servilt oli ameeriklanna natuke parem, aga nii pidigi olema, sest geime ja ka punkte (84:84) võitsid vastased võrdselt. Murdepallide realiseerimisel ka suurt vahet polnud: Nuudi 10st 5, Cline 11st 5.

Paarismängus on Nuudi partner teist turniiri järjest Lexie Stevens (Holland). Kolmandana asetatud paar jõudis juba võiduga teise ringi ehk veerandfinaali. Eelmisel turniiril jõudsid Nuudi/Stevens poolfinaali. Üksikmängu 2. ringis kohtub Nuudi Eesti aja järgi neljapäeva hilisõhtul kohaliku tennisisti Breana Stampfliga, kel pole edetabelikohta nagu ka eestlanna eelmisel vastasel.

scroll to top