fbpx
Close

Narvas Tennis Europe U14 turniiril on selgumas veerandfinalistid

– Tennis / Foto: Pixabay

Narvas Tennise Europe U14 2. kategooria turniiril selgitatakse välja veerandfinaliste.

Poiste üksikmängus viimase eestlasena avaringi mängu pidanud Petrik Tamtik alistas seal lätlase Aleksandrs Taukacsi 6:3 6:3 ja tema teise ringi kohtumine toimub neljapäeval. Kuigi suur hulk teise ringi mängudest pole veel peetud, on siiski esimesed veerandfinalistid juba selgunud. Esialgu eestlasi sealt ei leia. Nimelt kaotas 2. ringis Georg Strasch esimesena asetatud Stepan Piskunovile (Venemaa) 6:1 6:2 ja Lukas Kristianson teisena asetatud Dmitry Bessonovile (Venemaa) “kuivalt” 6:0 6:0. Seega eestlaste lootused on seotud veel Petrik Tamtiku ja Markus Mölderiga. Homne päev näitab, kas keegi neist pääseb kaheksa tugevama hulka või mitte.

Poiste paarismängus osaleb 14 paari. 1/8 finaalid Eesti tennisistide osavõtul lõppesid alljärgnevalt: Romet Moosar/Georg Strasch vs Emil Matikainen (Soome)/Robert Raag 7:5 6:4, Stephan Joromsky (USA)/Andrey Kozlov (Venemaa) vs Denis Maijorov/Makar Elesin (Venemaa, 4) 6:4 6:3, Maxime Dalard (Rootsi)/Martin Popovsky (Venemaa) vs Henry Ink/Kevin-Kristjan Uba 6:7 6:4 10:5, Vladimir Pavlov (Venemaa)/Petrik Tamtik vs Andree Karel Kalle/Rasmus Erich Varunov 6:3 6:2. Platsile on veel tulemas Lukas Kristianson/Sander Sootla.

Tüdrukute üksikmängu viimases avaringi kohtumises kaotas Grete Gull venelanna Erika Bosaiale (8) 6:2 6:2. Kolmapäeval peeti ka neli esimest mängu 1/8 finaalis, kuid nendes eestlannad osalised polnud.

Tüdrukute paarismängus on kaheksa tugevama hulka juba jõudnud eestlastest Lisette Aljas/Adriana Roots, Emma Namnieks/Desire Pärn, Maarja Leinštrep/Anna Maria Tottrup ning Katarina Brit Esken/Nora Parik. See ring võib veel laieneda, kui on ära mängitud ka kaks viimast avaringi kohtumist.

scroll to top