fbpx
Close

Miia Mihailov võitis Jelgavas ITFi J30 turniiri

Miia Mihailov Jelgava turniiri võidukarikaga. / Foto: erakogu

Jelgavas reedel lõppenud ITFi juunioride J30 kategooria turniiril võidutses neidude üksikmängus Eesti tütarlaps Miia Mihailov. See oli Tartus Dan Prokeši käe all harjutavale Mihailovile esimeseks ITFi J turniirivõiduks.

Miia Mihailov alistas avaringis seitsmendana asetatud poolatari Lena Rajca 6:2, 6:3 ning sai seejärel suhteliselt lihtsalt jagu läbi kvalifikatsiooni põhitabelisse pääsenud Guoda Kubickaitest (Leedu) 6:1, 6:1. Veerandfinaalis oli eestlanna parem ka neljandana asetatud Läti esindajast Polina Korolovast 7:5, 6:2. Poolfinaalis tuli kokku minna esimest paigutust omanud Laura Sparninaga (Läti). Ka siin pani Mihailov oma paremuse veenvalt maksma 6:2, 6:2. Ainsa seti kaotas Mihailov finaalis, kui jäi pärast avaseti võitu 6:3 Kamila Cernousovale alla 1:6. Kuid tartlanna kogus end kiiresti ning vastas kolmandas setis samaga 6:1 ning oligi saavutanud oma esimese juunioride ITFi turniirivõidu.

Eesti tüdrukutest mängis veel end kaheksa parema hulka Nora Olivia Adamson, sama suutis noormeestest Markus Valtson ning Indrek Herman Raudkivi jõudis koos USAd esindava ungarlase Attilia Montaguega paarismängus poolfinaali.

scroll to top